suomen sääpalvelu star Klaukkala earth Helsinki earth Kytäjä earth Lahti earth Tampere earth Lappeenranta earth Taipalsaari Kuopio earth Vuokatti earth Paltamo earth Rovaniemi earth Kilpisjärvi
Sääasema Klaukkala
Säätila Varoitukset Uutiset ja tiedotteet

Varoitukset

otsikkokuva
Näytä Voimassa olevat varoitukset: Uusimaa:
Voimassa 23.04.2014 08:16 CET - 24.04.2014 08:16 CET
Uusimaa: Ruohikkopalojen vaara on suuri. (Varoitus annetaan kerran vuorokaudessa klo 12 ja kattaa seuraavat 24 h.)
Varoitustiedot tuottaa MeteoAlarm. Viivästyksiä tämän sivun ja meteoalarm.eu:n välillä saattaa ajoittain esiintyä. Tuoreimmat tiedot voimassa olevista varoituksista julkaisee meteoalarm.eu. Suomen varoitukset tuottaa Ilmatieteen laitos. Käytetty luvalla.
varoitukset

Valkoinen:

Tiedot eivät ole päivittyneet.

Vihreä:

Vaaraa aiheuttavia sääilmiötä ei ole odotettavissa.

Keltainen:

Sää on mahdollisesti vaarallinen. Ennustettu sääilmiö ei ole erityisen epätavallinen, mutta siihen on hyvä kiinnittää huomiota säälle alttiissa toiminnassa. On hyvä seurata sääolosuhteiden kehittymistä ja välttää riskejä.

Oranssi:

Sää on vaarallinen. Ennustettu sääilmiö on epätavallinen. Sekä aineelliset että henkilövahingot ovat mahdollisia. Tilanteessa on hyvä seurata säännöllisesti sääolosuhteiden kehittymistä. On syytä välttää sellaisia riskejä, mitä sääilmiö voi aiheuttaa. Lisäksi on hyvä seurata viranomaisten mahdollisesti antamia ohjeita.

Punainen:

Sää on hyvin vaarallinen. Ennustettu sääilmiö on harvinaisen voimakas. Sekä aineellisia että henkilövahinkoja on odotettavissa jopa laajalla alueella. Sääolosuhteiden sekä vaaratason kehittymistä on syytä seurata jatkuvasti. Lisäksi on seurattava viranomaisten mahdollisesti antamia ohjeita ja oltava valmiina poikkeuksellisiin toimenpiteisiin.
google play app store Rekisteröidy © 2011-2014 saapalvelu.fi | Lisää sivu kirjanmerkkeihin
Email: admin(at)saapalvelu.fi | Vieraita online
Kävijöitä tänään 278 | Maksimi online  ()